Sammanfattning Den anmärkningsvärda ökningen av mobil kommunikation har förstärkt betydelsen billig mbt sko av radiospektrum för mobiloperatörer

Tillgången till spektrum varierar kraftigt mellan olika länder på grund av de nationella regleringsbeslut. mbt sko sverige Fokus i denna uppsats är Indien där operatörerna har tillgång till en begränsad mängd spektrum. mbt skor Denna uppsats analyserar värdet av spektrum genom att uppskatta alternativkostnaden, som beräknas genom de besparingar som kan uppnås genom att förvärva lämplig mängd spektrum snarare än att investera i ytterligare basstationer.

Den tillämpad metod kombinerar nätutbyggnad, användarnas efterfrågan nivåer, mbt skor rea kostnad och frågor kapacitets, som är integrerade i ansökan i alternativkostnaden mbt billig kaufen metod för spektrum. Alternativkostnaden för spektrum… jämfört med de priser som betalats vid spektrumauktioner. I analysen ingår en diskussion om förare som bestämmer viljan att betala för spektrum.

Resultaten visar mbt barabara att alternativkostnaden av spektrum i förhållande till auktionera priserna är lägre än priserna operatörer betalat för 3G-spektrum mbt sverige i tunnelbane kretsar (tjänsteområden) medan värdet härrör från alternativkostnaden är högre än auktionspriserna i övriga kretsar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>