45 Ss förvald för hypnotizability testades på 2 Leaming uppgifter från E och testas igen på uppgifterna från andra mbt skor växjö Es ungefär en månad senare

Innan omtestat mbt midnight Ss randomiserades till 1 av 3 behandlingsförhållanden: (a) en posthypnotisk förslag tillstånd, (b) en vaken förslag tillstånd, mbt skor och (c) en hypnos-no-förslag tillstånd där Ss var bara dehypnotized utan uppmanande instruktioner. Es var blinda för experimentell design; De visste inte i vilken kondition Ss tilldelades.

Analyser av samvariation indikerade att posthypnotisk förslag gruppen utfört snabbare och exakt på en mbt sko priser odense rationell Learning test, mbt skor rea men inte på en siffra Symbol Test än vakna förslag gruppen. mbt behandling Den posthypnotisk förslag gruppen skilde sig inte från hypnos-no-förslag grupp, som… även mer exakt, men inte snabbare än vakna förslag gruppen på Rational Learning Test.

Det fanns tecken på att posthypnotisk förslag hade stört prestanda på Digit Symbol Test, mbt sverige vilket innebar motor manipulationer. Resultaten stöds tidigare studier på området tyder på skillnader mellan en posthypnotisk och vakna förslag grupp i uppgift prestanda. Inga definitiva slutsatser att ta hänsyn till skillnaderna kan erbjudas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>