En konceptuell datasystem bedömning arkitektur

Abstract Ett centralt problem i Harbour mbt skor höör Protection lägesbedömning är den snabba förvärv och tolkning mbt skor uppsala av information från flera potentiellt olika källor. En perceptuella ram resonemang systemet paradigm presenteras mbt fora som en kandidat mot lösningen av problemet.

Den perceptuella resonemang systemet har visat sig vara en naturlig styrande  mbt billig kaufen mekanism för adaptiv samverkande kontroll av informationsfusion, användning och uppdatering av tidigare kunskapsbaser, generering av förväntan / förutsägelse hypoteser, förstärkning lärande och tidsmässigt god planering av osäkerhet i lägesbedömning. Konstruktionerna och interaktion mellan delar av den perceptuella resonemang systemet beskrivs.

En konceptuell datasystem bedömning arkitektur fusion / situation baserad på… perceptuella resonemang systemet paradigm illustreras mbt nafasi  mbt sko og priser för hamnskydd situationsmedvetenhet med hjälp av information från distribuerade C4ISR och lokala sensorsystem, kontextuella, a priori och förutseende information förbättrad upptäckt mål, lokalisering, spårning och identifiering. Begrepp diskuteras för tillämpningen av systemet kandidat aspekter av hamnskyddsproblem som ett sätt att öka snabbt medvetenhet sjöbevakning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>