Både råolja och väderbitna oljeextrakt utvärderades

Den Hebei Spirit oljeutsläpp episod (December 7, 2007) har påverkat västra kustområdet i Sydkorea; Men, mbt sandaler stockholm det finns begränsad information om den potentiella toxiciteten av oljeutsläppet till ekosystemet eller människor. Den potentiella toxiciteten av sediment som samlats in från det drabbade området (n = 22) 2 år efter utsläppet utvärderades. Akut mbt wingu tester dödliga toxicitetskontroller av Vibrio fischeri och Moina macrocopa och gentoxicitetsstudier och ändring av steroidogenes använder kyckling DT40 celler och H295R celler, respektive genomfördes.

Både råolja och väderbitna oljeextrakt utvärderades för mbt skor att knyta den observerade toxiciteten i sedimentextrakt till oljeutsläppet. billig mbt sko  Medan toxicitet för bakterier och hinnkräftor mbt schuh billig finden observerades i endast två elutriate prover, 10 av de 22 sediment extrakten visade… genotoxisk potential i DT40-celler. Mekanismerna för genotoxicitet involverade nucleotide excision repair (OH-adapter (- /)), homolog rekombination (RAD54 (- / -)), och translesion syntesvägar (Rev3 (- / -)).

Dessutom orsakade nio sedimentextrakt signifikant större produktion av E2 i H295R celler och signifikant uppreglering av CYP19, CYP11B2, och 3βHSD2 genom sedimentextrakt observerades. Mönstret mbt sko skjern  av toxicitet observerades i både råolja och ridit ut oljeprov var liknande den som observerades i sedimentextrakt. Den genotoxicicity och hormonstörningar potential sedimentextrakt föreslår ett behov av långtidsuppföljning för sådan toxicitet hos människor och vilda djur i det här området.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>