Den nationella Hem och Hospice Care

Sammanfattning Syftet med denna studie mbt sandaler stockholm var att identifiera prediktorer för hem vistelse för amerikanska mbt baridi äldste. Denna studie använde en tvärsnitts, beskrivande, sekundär dataanalys design.

Den nationella Hem och Hospice Care mbt gtx Survey 2000 (NHHCS 2000) offentlig användningsområden datafiler användes för denna studie. Provet ingår 9879 äldste som var listade som antingen nuvarande  mbt sko frederiksberg eller urladdade patienter från NHHCS 2000. Baserat på multipel logistisk regressionsanalys, den mest prediktiva variabeln för en äldre hem vistelse var huruvida den äldre var närvarande lever med familjemedlemmar. Det övergripande modell av 16 prediktorer var statistiskt signifikant skilja mellan ‘hem vistelse’ och ‘inte hemma stay’ äldste.

Modellen förutspådde korrekt 92,0% av de mbt behandling stockholm äldre mbt återförsäljare sverige  deltagarna om hem vistelse resultatet…. Sjukvårdspersonal kan rikta dessa prediktorer i ett försök att utveckla insatser som hjälper äldre att vara bosatta i sitt eget hem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>