Syftet med detta arbete är att förstå detaljerna i mekanismen

Syftet med detta arbete är att förstå detaljerna i mekanismen för dioxinbildning i den mbt changa del av en sintrings säng kallas torra zonen, och för att få idéer om hur man kan mbt skor billigt förebygga deras bildning. Sinter blandningar av olika typer kompositions upphettades i en packad bäddreaktor, och dioxiner i utloppsgasen och i sintern mbt sandaler rea  blandningen återstoden mättes.

Dioxin bildande potential en enkel sinter blandning bestående mbt sverige av järnmalm, koks och kalksten var markant lägre än för flygaska från en kommunal avfallsförbränningsanläggning fast (MSWI). Mot mbt sandaler rea bakgrund av detta resultat, var en serie experiment med hjälp av en sinter blandning impregnerad med CuCl2. Experimentella resultat visade att dioxinbildning var temperaturberoende inom intervallet 300-550 ° C, med en maximal… observeras vid omkring 300 ° C, vilket var ganska lik den av flygaska från MSWI.

Homologen fördelning mbt kafala  av PCDD / F i gas och fast material reflekteras den eventuella skillnaden i kolhaltiga material i koks och aktivt koks. Gasformigt klorväte fungerade som ett kloreringsreagens för dioxinbildning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>