Avstötning har definierats som en spegelbild

Avstötning har definierats som en spegelbild av transplantat-mot-värd-sjukdom, som biologiskt kännetecknas i första hand som en Th1-typ process. Som sådan, resonerade vi att avstötning skulle innebära en Th1 svar mottaglig för Th2-modulering. I själva verket, adoptiv överföring mbt sini lux av värd Th1-typ celler medierad avstötning av fullständigt MHC-disparata murina benmärgs allografter mer mbt sverige ab lund  effektivt än värd Th2-typ celler.

Dessutom gjorde STAT1 fattiga värd-T-celler inte differentiera till Th1-typ celler in vivo och mbt sandaler pris misslyckats med att förmedla avslag. Vi hypotes nästa givar Th2 cell allograft förstärkning skulle förhindra avstötning mbt tembea genom modulering av värd Th1 / Th2 balans. I fastställandet av donator Th2 cellterapi, värd-anti-donator allospecifik T-celler förvärvade Th2 polaritet, framhärdade… posttransplantation, och inte medla avslag.

Upphävande av avstötning krävs mbt billig schuhe  donator Th2 cell IL-4 utsöndring och värd mbt tupu T-cells STAT6 signalering. Sammanfattningsvis, T-cellmedierad märg avstötning liknar främst en Th1-typ process som kan upphävas av donator Th2 cellterapi som främjar ympning genom en ny mekanism där cytokin polarisering överförs till värd T-celler.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>